Dreamin of you



Jag ger upp för dagen, religionsuppsatsen är typ klar. Inte mitt bästa verk men det duger och jag är tjött. 
Tänker lägga mig nu (= se gamla OC avsnitt i sängen och somna med datorn i famnen).

GODNATT!


Det går inte



Jag känner på mig att denna veckan inte kommer innehålla så väldigt mycket skola. Hade en "lektion" idag och då gick vi igenom projektarbetet vi ska ha i TREAN. Jag vet att jag kommer ha glömt allt efter sommaren. Väldigt nödvändigt. Men det är good news för mig att jag redan vet vad mitt projektarbete ska handla om - konst that is. Kommer bli jäkligt kul att sätta igång med det faktiskt. 

Nu tänker jag på Johanna som säkert sitter hemma och äter gott ur sin godispåse, hon lockade med Hemmakväll innan. Men jag stod på mig och sa nej. Fan också. Får väl gå och ta en kiwi eller något.

Om jag hade fått välja..

hur min balklänning skulle se ut så hade det varit denna!



Kom ju upp en hel del bilder från årets bal i helgen på Facebook och jag kunde inte låta bli att drömma om min egen. Det är ju ett år till men sånt är så kul att fundera på. 

Det fanns en massa klänningar som jag aldrig skulle ens tänka mig att ha på mig, sådana som är typiska och vanliga eller om de ser ut som bröllopsklänningar. Nej tack, jag vill inte se ut som en gräddbakelse.

Förhoppningsvis så kommer ni se mig i en klänning som liknar den ovan. Något unikt men vackert. En snygg kille på det så skulle det bli perfekt. Ah you pretty dress, i want you!
Hmm, borde nog återgå till min religion nu. Inget mer ska distrahera mig. Yeah right.

Mothers Day, Brothers Day, MY Day

Idag har jag ätit för en hel vecka, fikade med familjen och såklart ska alla komma med hembakat. Även jag själv, jag bakade chocolate chip cookies som det inte finns en enda kvar av. Klapp på axeln där. Det gjorde jag bra utan att skryta för mycket :)

Calle stack hem till Malmö precis och nu sitter jag här själv och lyssnar på musik/skriver arbete/surfar (tihi, 'surfar'). Vill dessutom tacka min bror för all bra musik han tipsar mig om, finns nästan inget jag inte gillar som han gillar. Förutom metal, är inte så jätteglad för det. 
Men LIGHTS, som han tipsade om idag är han helt nerkärad i och hon är ju grym. Han går kanske lite för långt när han hela tiden säger att det är hans flickvän, men ja drömma kan man. Gillar denna låten Ice, nedan.


men TJA!

Fint - en vecka utan internet. Förvånansvärt skönt, men känner mig inte alls up-to-date. Saknat min blogg dessutom. Och Facebook. Lilla pappa råkade rycka ut en sladd som fick både telefonen och nätverkanslutningen att sluta fungera, och att det var det som var problemet upptäcktes igår. Suweet.
Denna veckan har jag gjort mitt sista prov och redovisning för 2:an, så OTROLIGT nice. Fram till tisdag kommer religionsuppsatsen att kväva mig men när den är klar är allt jobbigt i skolan över.

Här är lite pics från förra helgen i gbg!











Imorgon bär det av!

FREDAG :)
Idag har gjort mitt sista prov för terminen i skolan och det gick hur bra som helst, är överlycklig! Unnade mig själv att inte gå på engelskan, utan gick hem och däckade i sängen istället. Sov i ca 3 timmar och gick sedan ut i ösregnet för att äta middag med syrran. Nu sitter man här och öser musik, hoppas verkligen att grannen blir irriterad.
Borde egentligen packa, för imorgon är det Göteborg som gäller. Det är bröllop och födelsedagsfirande på samma gång, så det kommer bli extra kul. Något som kommer bli mindre kul är bilfärden dit men med min nya Road Mix som jag ska bränna ikväll blir det nog lite bättre.

Hoppas ni får en lika rolig helg som jag kommer ha, PUSS!




Förresten är grått nagellack så jävla snyggt -
'New York' hette mitt Mavala-lack dessutom, kan ju inte bli bättre!

Fan ta Willys!

Kom hem med alldeles för mycket grejer. Med det menar jag godis. Men en fantastisk sak var - KANELKNÄCKE! Vet att det är några klasskompisar som älskar det, så jag bjuder på fika om ni vill ha, haha.

Förresten, har inte denna dagen varit fantastisk? Första gången som jag verkligen känner att sommaren snart är här. Min "snygga bränna" visar det också, om man tycker om färgen röd.



New dress and everything



Oj vad klockan blev mycket snabbt. Min dag har bestått av psykologiplugg & matlagning. Hela dagen. Var med och lagade trerätters till mentorerna på matkunskapen, efter det kom jag hem och fick direkt laga kvällsmat till la familia. Har även lyckats klämma in ett nationellt prov som gick riktigt bra. Det är först nu som jag har kunnat sitta ner och vila. Ska därför unna mig något så trevligt som film - Nick and Norah's Infinite Playlist + ananas.

Ha en riktigt bra lill-lördag alla och klicka här vettja!


Min lördag en måndag


Söta Johanna fyllde 18 år denna regniga lördag och det firades med världens godaste brunch hos henne


Visst ser hon ut att vara sugen på en ballerina till? ;) Azra var inte beredd, Hanna ser mest arg ut och Rebecca.. förvånad kanske?


LIiIIiiINNZZzZZZzZzzAAAaN_92


Sedan blev det KB på kvällen för att se The Recon med Ellen & co


80's retro baby











Lite kickback med några av 80-talets bästa filmer och låtar- älskar detta årtionde.

WILDFOX COUTURE






















Det var ett tag sen!

Hello bb's

Ingen skola igår för att lilla jag blev sjuk och då begravde jag mig i sängen istället för läxor hela dagen. Bestämde mig även för att bryta helt med datorn och var inte online på hela dagen (!!!!), kan inte beskriva hur skönt det var.

Idag är vi ju alla lediga, tackar Jesus så mycket för det. Ikväll var det ju grillning som var inplanerat men det verkar inte som det blir så mycket av det med tanke på vädret och allt så får se vad som händer.
Nu stundar städning och efter det visas Agnes Cecilia på tv, får absolut inte missas!

Och grattis till alla Linn som har namnsdag idag, speciellt den här Linn :)


Kioskmongo



Förklaring:
Person som antyds ha ett lågutvecklat intellekt alt. Är tillräckligt smart för att skilja på rätt eller fel fast väljer fel ändå, kort och gott: blåst.



Eat me, please



Överschysst helg - check!
Födelsedagsfirande - check!
Sprungit 5 km - check!
Pluggat - ...

Jepp, det där sista får man väl ta tag i nu. Men helgen har varit så bra, fredagen var jättetrevlig med middag & bio. Igår fyllde gamle Chrille år så vi firade honom, och idag har jag sprungit 5 km för det behövdes verkligen. Plugg nu. Fast jag hörde något om en rabarberpaj. Hmm, måste kolla upp det först!


ALE-ALE-JANDRO, ALE-ALE-JANDRO!


G-g-going in for the kill





Totally awesome - Calle har tatuerat sig igen! Kan verkligen inte bärga mig tills jag får se den irl imorgon. Familjen kommer FLIPPA! Minns ju hur Karins reaktion var förra gången. Och mammas. Skoooooj!
 
Utöver att det är fredag imorgon, så ska jag även laga middag till familjen. Vad har jag ingen aning, men som alltid när jag ska laga mat så blir det något yummie.
Bio är också inplanerat imorgon kväll, A Nightmare On Elm Street ska vi se och ja det är skräckfilm. Varför utsätter jag mig för det? Haha, är ju hur lättskrämd som helst. Men originalfilmen är riktigt bra (Johnny Depp är med, loves) så det ska nog gå an ändå.

Nu: plugga historia, neeeeeeeeeeeeeey.

Buh bye c00lingar


Jag vill se Lady GaGa i höst





19 november på Malmö Arena - i'll be there!


VAD ÄR DETTA JAG SER??????



MARABOU-FUCKING-KOKOS!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

LYCKALYCKALYCKA!

Ja och vi vet ju varför den har kommit tillbaka också (tyvärr inte i samma form, nu i rullar), bara på grund av mitt tidigare inlägg på bloggen.
Så varsågoda gott folk, TRY IT!

Just nu älskar jag att..

.. min mamma går runt och sjunger Lady Gaga's Bad Romance hela dagarna
.. Marabou Cocos kanske ska komma tillbaka igen, HELT UNDERBART!
.. se om gamla avsnitt av olika serier, Gossip Girl, OC osv
.. det är maj månad och en massa spännande grejer ska ske då
.. öppna kylskåpet och få se att det alltid står en smoothie & keso där som väntar på mig
.. planera mitt sista sommarlov
.. läsa om knäppa människor - en kille i Tyskland har gift sig med sin katt (what?)
.. bete mig som en jobbig skitunge för att kunna få som jag vill
.. människor är genuint glada och snälla, det har vi alldeles för lite av tycker jag
.. till sist drunkna i diverse killars ögon, it's so nice och bra tidsfördriv



GODNATT


Såhär kan en lektion i engelska B vara:

Johannes: Okej den här lektionen ska vi lära oss att prata med irländsk dialekt
Klassen: Eh okej.. (helt förvirrade)
Johannes klickar fram en bild på en val
Johannes: Säg nu det på engelska
Klassen: Whale
Johannes med irländsk dialekt: Whaaaaaale
Klassen: Whaaaaale
Johannes klickar fram en bild på olja
Klassen: Oooooil
Johannes klickar fram en bild på en köttbit
Klassen: Beeeeeef
Johannes klickar fram en bild på en mask fångad på en krok
Linn: Caaaaaatched
Johannes: Nae inte riktigt
Jag: HAHAHAHAHAH
Klassen: Hooooooooked
Johannes: Ja okej så säger ni alltihop snabbt
Klassen: Whaaale Ooooil Beeeeef Hooooooked

Massvis med förbryllade ansiktsuttryck. Ingen förstod. Johannes tyckte säkert att vi var dumma i huvudet och fick förklara.
We will all be fucked. Förstod ni? Låt mig bara få skratta lite... det gick inte.

YES!

IT'S OVER!
Jag klarade det, wooohooooo! Allt gick finemang och medalj fick man också. Fast det var verkligen sjukt mycket folk. 
I början när vi väntade på att få starta, så skulle det vara någon uppvärmning och såklart ska alltid jag drabbas av tanter som är överjobbiga. Det var en som slog mig på huvudet och gumpade mig hela tiden. Tack så jävla mycket tantfuling. Men fick ta ut min hämnd lite senare, när jag sprang om henne och "råkade" putta iväg henne. Mohaha.


Ursäkta fulheten på bilden men var ju tvungen att göra en sån "OS-pose" haha. 


Hemma hos Calle-Balle efteråt, och han var stolt över sin ny inköpta gitarr.


PUMP IT PUMP IT



Ikväll är det dags! Ska springa vår ruset i Malmö som är mitt mål i hälsodagboken och det är dessutom mitt första lopp så rutinerad är jag väl inte direkt. Men det ska förhoppningsvis gå bra.
Nu måste jag fixa min pump it-playlist, HEJ!

Einen Tag in Deutschland

Ja rubriken säger väl det mesta, tog Tyskland idag för att handla lite och satt största delen av dagen i en bil. Eller på en båt.
Roligast var när vi hade handlat och var påväg ut så helt plötsligt hör man ett massivt KRAS bakom oss. Det var då några tyskar som hade handlat jättemånga flaskor Absolut och tappade alla på marken. Mycket underhållande för oss, mycket ledsamt för dem ;)


"Valborg, VALBORG!"

Som sagt, valborg igår och idag mår jag ju toppen. Hade fantastiskt kul hos Tova med grillning, brännboll, lekar, musik och mycket mer.
Vill tacka henne och alla andra för kvällen, ni är awesome!
















RSS 2.0