YST-CPH

Blev minnsan en tur till Köpenhamn idag med Johanna, Rebecca och Ellen. Starten var ju inte den bästa med regn regn regn men under dagen så blev det faktiskt riktigt härligt väder. 
Började med en fika på något café sedan strosade vi längs Ströget och på lite bakgator. Jag hittade till och med en klänning till min systers bröllop i sommar! Är grymt glad över det.
Fick verkligen användning för mina danskakunskaper idag kände jag haha, och mina Köpenhamnskunskaper också för den delen. Danmark is my second home you know.
Avslutade dagen i Malmö med en fika på EH där vi fick alla anställda att skratta hysteriskt minst 2 ggr. Mycket underhållande måste jag säga. TACK FÖR IDAG DAMOR!


Demonstrerar hur töntigt det är med glasögon utan styrka, men det finns ju överallt?!


"Vad står det? Q, U.. ku.. Jasså jaha! Hahaha!"


www.ellensmellen/SLYTTAmamma.blogg.se


Johanna hittade sitt nya strandhus som hon ska bo i nu i sommar


Ge oss mer av detta!


Vårt älskade Riz Raz, inget slår deras buffé :)


Otroligt att en enkel sak som body lotion kan göra en lycklig


Favoriten för dagen är denna pluntan från Urban Outfitters, YEAH!


Äppelpaj, choklad, citron-vallmo (LOVE) & hallon-kardemumma

MEN WTF, HAR DU GLÖMT GRILLEN?



Äventyrsdag!
Blev grillning istället för rullor, ett klokt beslut vi tog så man slapp alla skador som antagligen skulle uppstå. Men jag ska åka rullor snart, det är ett måste! Dagen blev väldigt nice tillslut, vi grillade och myste sedan med film hemma hos mig. Glömde dock engångsgrillen på Konsum (jävligt smart) så det fick bli lite improvisation. Mer än en halv tändvätsksflaska gick åt.
Nu sitter jag här och har sett 2 filmer till, bland annat Ninja Assassin som var jävlar i det bra. Känns som om jag är bland de få tjejer som verkligen ÄLSKAR fightscener där allt går i slowmotion och man riktigt kan få se i detalj hur en människa kan skadas på en massa olika coola sätt. Nerd-alert. Nu blir det en film till (antagligen en actionfilm), haj!

beauty is the hardest drug of all





Tavlor by me :) gammalt & nytt. På den första tavlan så är strumporna silvriga, men det syns inte. Sen så finns det inga signaturer på framsidan för jag kan inte, blir skitfult.

Jaha, skola imorgon. SKULLE INTE TRO DET! Imorgon ska jag däremot åka rullor (flabb) med lite girls. Ja det ska ju verkligen bli obeskrivligt roligt och pinsamt. Dessutom är mina rullor för stora så jag får ha typ raggsockor i. Bilder kan jag garantera och kanske till och med en liten filmsnutt? Hihi.


Sneak peek


Nu släpper vi allt, DET ÄR PÅSKLOV!

Fredag och jag är lycklig.

Dagens chock & kuligaste: Eric kom tillbaka! YEEEEEY. Han berättade att han bland annat smugglat hem 13 askar med någon form av snus/snortningsmedel i från Barcelona. Säger att det ska han tjäna pengar på.

Dagens tråkigaste: Mitt internet slutade fungera.

Dagens skickligaste: Jag fixade internetanslutningen. Telia, om ni behöver mina tjänster så säg till! Jag är i stort behov att ett sommarjobb.

Dagens virrigaste: När jag får ett panikanfall efter att jag sovit i 3 timmar. Somnade efter jag kom hem från skolan och vaknade vid sju-tiden då jag av någon anledning tror att det är mitt i natten. Får damp eftersom jag inte ska sova med linserna så länge och för att jag har typ sovit bort en hel dag/kväll. Inser ganska snabbt att så inte är fallet och att jag har någon form av en psykisk sjukdom.

Dagens påskigaste: Äggpickning i matsalen. Vinsten tog jag hem såklart. Kan ju säga att det krävs flera år av träning för att kunna bli så bra som jag är, om någon undrade.

Dagens bästa kommentarer:

Eric: "Jag ska nog tatuera mig"
Jag: "Kan du inte tatuera in en fjäril i svanken?"
Eric: "Vad står nu fjäril för? Fri som en fjäril eller?"
ALLA SKRATTAR
Jag: "Annars så är det ju fri som en fågel, men okej."

Eric sitter och leker med gula fjädrar
Eric: "Det ser ut som en sån kycklingtass"
Jag & Rebecca: "En kycklingTASS?!"
Skrattanfall igen
Jag: "Kycklingar har inga tassar"
Eric: "Ja men den är ju luden, som kycklingens päls"
Linn: "Kycklingar har fan ingen päls!"
Skratt skratt skratt
Eric: "Jag är trött"

Dagens gåva: En big size Tic Tac-ask. Mamma, du känner mig så väl.

Dagens musiksak & smak: Beställde de ballaste hörlurarna ni kan tänka er - Urbanears Plattan Pink och ja färgen blir ju rosa! Musiken som smakar bäst idag får bli hela min Siesta!-playlist på Spotify, STÖRTSKÖNT.


Kan ni säga våffeldagen?

En av de härligaste dagarna på länge! Började dagen med sovmorgon för att sedan ha en 15 minuters redovisning i svenska. Därefter så slutade man och gick iväg och handlade nödvändigheter till fikan.
Väl hemma hos Johanna så blev det direkt stök i köket och en massa goda våfflor dukades fram. Take a look!


Sötare våffelälskare får man leta efter!


Ett två tre - POSE!


Azras och mina chokladvåfflor blev en succé, ofc :D


Chokladvåfflor som är det godaste som finns + vår SP2C-våffla


Tjejen med nutella-armarna själv


Lilla Johanna gillade sina våfflor med hallonsylt, grädde och.. oboy?


Bloggerskorna i farten, man måste ha bilder till bloggen annars är det ju tråkigt!


Sluta skratta åt Cappo, Rebecca!


CAAAAAPPO



Tackar för detta töser!
Såhär har min dag sett ut än så länge. Ska faktiskt sätta igång med lite plugg nu hade jag tänkt, ute i solen då. Parkerar min rumpa i trädgården och där tänker jag sitta tills jag ska ut och springa. Vi ska äta våfflor ikväll också - jag kommer att DÖ. Mycket därför jag ska träna.
Med mycket gott i magen säger jag ciao.

ett inlägg om ingenting

häpp häpp häpp!
Sitter såklart och undviker plugg som i sin vanliga ordning. Tänker på saker jag vill göra, vad jag måste göra - CRAP måste ju ringa Synsam. Ah och SOMMARJOBB. Nä nu slutar jag att tänka på vad jag måste göra. Ångest.
Har klickat hem världens finaste bikini idag, det är ju en positiv sak som jag har gjort. Även lånat en bok till engelskan som heter "Rape - A love story" (?). Intressant det där.
Jag har bestämt att jag ska pierca mig. Inte i naveln eller i tungan utan i något som heter tragus (i örat). Är verkligen ingen sån person egentligen, men Michaela Forni har inspirerat mig så jag skyller på henne. Hon har även det snyggaste smycket till det som jag definitivt ska kopiera.
Dagens nostalgimusik går då till Snook, fan vad man saknar grabbarna! Såpbubblor har spelats mer än en gång och den låten var dessutom min första mp3-låt :) Ingen iPod då inte och året var 2004 så det var alltså 6 år sedan. Galet. Får bli en back-in-the-days-bildbomb snart, vet att det brukar uppskattas. 
Förresten, satt och snacka om ditten och datten idag med lite classmates och vi kom fram till att vi faktiskt saknar Eric i skolan. Ovanligt tyst på lektionerna, man får inte höra hans otroligt idiotiska kommentarer som verkligen inte hört till ämnet, ingen som går och trycker in ett finger i magen på en, ingen som skrattar mongolidiskt åt sina egna skämt osv. Det jobbiga har vi nu vant oss vid. Tror till och med att Johanna kan erkänna att hon saknar den lilla tösapågen lite! Så kom nu hem Eric och förpesta vår vardag igen haha.





Oh psykologi, you so random!

Försöker. Plugga. Psykologi. Varseblivning. Varseavlivning. Avlivning. Avlider.

Blir i alla fall glad i magen när jag tänker på torsdag, då vi ska sleva i oss våfflor hos Johanna. Vill testa ett recept på chokladvåfflor, det kan ju inte bli fel någonstans.
Hittade även en kul grej när jag googlade mitt namn, en tidning som vi gjorde i ettan. Mitzy hette den och det var vår version av VeckoRevyn antar jag. Tycker väldigt mycket om Linns krönika i tidningen - "Hej puberteten, hejdå sportkarriär!". Klicka in här vettja!
Sen så ska ju lovet också bli en trevlig liten paus, VÄLBEHÖVT minst sagt. Har kommit på en ny idé till en tavla som jag ska måla och jag kan verkligen inte bärga mig! Sedan blir det även roligheter som Köpenhamn (kanske 2 ggr), pappas födelsedag, konstrunda, påsk överhuvudtaget men också tråkigheter som plugg.

Anyway, ska fortsätta mitt inbankande av psykologi och sedan blir det Gossip Guuuuurrrrrrl


Skrattat mest åt idag

Kanske inte själva klippet, men åt Johannas speciella skratt som hon får till när hon ser detta! 


Vem är vem?


Diane Kruger - Johanna Sandström, JAG SER INGEN SKILLNAD!


Kate Bosworth - Linn Eiman Larsson (linn har egentligen inget blått öga haha)


Dolph Lundgren - Eric Andersson, kanske den mest klockrena av alla?


Hjälp mig nu att lösa dessa mysterium!

ALLTID

Men fan också, varje gång jag ska försöka ge mig på att göra något mysigt så är det alltid något som ska strula eller gå fel. Idag skulle jag minnsan bada och ja vad händer? Det blir översvämning. 3 cm djupt vatten intar hela mitt badrumsgolv där en massa kläder och prylar ligger. Det var ju verkligen hur kul som helst. Nu ligger mina blöta grejer i det torra badkaret och 5 dyngsura handdukar ligger på golvet. JAG ORKAR INTE




Lär er grunderna i teckenspråk


Katt


Krokodil


Vampyr


Idiot (mest användbar)

Så, nu kan ni briljera med era nya kunskaper inom teckenspråk för andra och ta världen med storm!

jag älskar johnossi

MAN MUST DANCE

tidigare: fika
nu: sushi & bio & allvarliga samtal




Serious acting part 2

Sådärja! Hemkommen från veckans sista skoldag, schööönt. Spelade in det sista till vår rättegång idag och jag måste verkligen applådera till min grupp för att de är så duktiga! :)
Har bland annat spelat in oh-so-hot-poses och även hunnit med att dansa lite på borden, alltid kul. Ni kan lita på att filmen ska läggas in på bloggen när den är färdig, kommer bli sweet!


Vi kom på att vi skulle ha med sexiga intros som presenterar skådespelarna


WORK YOUR ASS OFF ERICA!


Jag fick ligga på golvet och vara sexigt smart med en ordbok (?)


Älskar att Sara och Jenny skrattar medans Ellen och Eric ser riktigt uttråkade ut


FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDIGA WIHO!


"VA? Är vi med i Carolina Gynnings blogg?"

Hittade en bild på min datorn idag, från förra påsklovet. Jag och Emmie hade varit på Saltsjöbaden och tittat på Carolina Gynnings och hennes mammas konstutställning. Konsten var riktigt nice och Gynning var där och blev bland annat fotad av Aftonbladet.
En tid senare så får jag ett sms av Emmie där hon skriver: "BETTAN VI ÄR MED I CAROLINA GYNNINGS BLOGG!!!!". Jag blir såklart helt till mig och måste genast se det för fan vad coolt att hon har skrivit om oss eller om hon har tagit en bild på oss. Men, det är den här bilden jag får se. Det enda jag har att säga är: Fan vad random!


just nu: coffee and lime


Girlicious



Ja, bilden kanske kräver en förklaring? Håller på att spela in en rättegång till samhällen där Eric spelar ett offer som heter Erica Anderssen, väldigt clever måste jag säga. Det var ju minst sagt roligt att klä Eric lite mer feminint, han fick till och med byta om i ett specialtillverkat omklädningsrum. Bröst skulle han också ha!
Själva inspelandet gick sådär haha, fick ta cirka 10 tagningar per del för ingen kunde sluta skratta, MMM JUST DET JENNY ;) men det kommer bli grymt! Bloopers måste verkligen tas med.
Det är ungefär vad jag har gjort i skolan idag. Väldigt effektivt.


Ny header

Icke acceptabelt att ha den tråkiga jag har nu, blir irriterad varje gång jag ser den, så ny header får det bli! Ska försöka få den klar imorgon, använder en bild så länge.
Sitter förresten och funderar på Siesta då jag känner ett stort behov av att åka dit i maj och då får det bli så helt enkelt! Nu kallar tårta (?) antagligen för att brossan är hemma, då finns det anledning att fira :)

Onsdag







Sewtnos?


SP's Pandoras Ask som i Paradise Hotel, fast våra frågor är råare. Tyvärr har den blivit ganska vandaliserad med russin, blod och häftstift.


Eric var ledsen för att Johannes såg att han hade fuskat på sin engelskuppsats så han fick skriva om hela, notera även hans otroligt gula hand?! Ingen mer brun utan sol för dig pöjk!


Ett Madicken-stunt? 

jag är en blogger, fuck yeah!

Nu har jag en blogg - igen! Jag har allt som allt haft 2 bloggar tidigare, en på Devote och en på Blogspot som jag har haft lite hemliga. De skulle vara som typ dagböcker à la Bert Ljung där den som någonsin läste dem skulle dö, eller ja något i den stilen. Mycket personligt och mycket privat. Men jag ska ge det ett försök igen och denna gången ska jag inte bry mig lika mycket. Bara skriva vad jag känner för stunden och skita i resten! Nu låter det som jag har världens mörkaste hemligheter och att min blogg kommer bli supersmaskig men nej, enligt mig själv är jag är en ganska tråkig person. Oh well ni får bestämma för er själva!

Måste även ge ett shout out till Linn som uppmuntrade mig till att skaffa blogg - så skyll på henne om mitt bloggs värde blir bajs :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0