i wanna be in a band this cool


längtar

Imorgon ska jag till IKEA och det är passande då de nu har fått in julsortimentet. För ärligt talat, hur grymt hade det inte varit att ha jul right about now? Vill ha!


världens bästa söndag.

När jag fyllde år fick jag av H&C (TACK!), en natt på Saltsjöbaden tillsammans med älskling. Igår var det bokat och det var bara så himla underbart. Vi tog det lugnt på deras spa både på eftermiddagen när vi kom dit och även på kvällen. Middagen blev pizza från Bröderna M och imorse åt vi Saltans frukostbuffé. Jag ville verkligen inte åka hem idag kan jag säga.


Obligatorisk bild i deras morgonrockar :)


Överdrivet mysigt hotellrum

Lördag i Abbekås

Har legat i soffan hela dagen och ikväll bakades det kanelbullar som blev middagen. Hur nice som helst!


spooky

Hej pumpa!
Så ball den blev tillslut, mäkta nöjd med min pumpebump. Innan denna kreationen fick liv, fikade jag med Linn och Eric. Kul att få träffa de små sötisarna, och det är också sjukt härligt att vara ledig på en fredag.

Min stockholmare till syster har kommit hem över helgen lite spontant, så nu ikväll har vi haft en trevlig middag med nästan hela familjen. Bara Calle som saknades. 
Imorgon blir det Abbekås för min del och på söndag blir det spa-mys med boyfriend på Saltsjöbaden. Love life!


as of now



Oh!

Foodcourt vid Triangeln sålde idag Marabou Caribbean för 5 kr! Helt underbart.


Hos babe!

Gissa vem som bloggar från sin nya mobil?! :)


that boy of mine

Måndag och igång!
Hade Axel-mys hela söndagen i Lund och vi såg bland annat Shutter Island, eftersom han aldrig hade sett den tidigare. Då var det ett måste liksom!
Vi båda började klockan ett idag så det blev sovmorgon och ingen stress. Nu är jag hemma och ska plugga lite hade jag tänkt. Och se senaste avsnittet av Walking Dead (WHAT Axel?!). Haha. 


i lördags!

Blev bjuden på middag på Store Thor som min födelsedagspresent av finaste Emmie.
Vi avslutade kvällen i våra OnePiece och somnade till någon film på tv, GOSIGT!



hundra spänn

Fyndade några filmer på Hemmakväll som jag ska gotta mig med i helgen!



lovely fredag

Oh herre min gud vad läskig PA3 var! Kul att komma hem sen till ett mörkt hus och innan jag ens hinner gå in, så skrämmer grannens skitfula katt mig. Varför ser jag skräckfilmer?!

Men för övrigt, hade jag och Azra i alla fall en riktigt rolig kväll. Mysigt att kunna shoppa på kvällen (affärerna stänger åtta) och sedan käka lite gourmetmat (Burger King) innan bion (SE DEN INTE!!!).


FREEEEEEEEDOM!

Som jag har slitit, klurat, resonerat, alanyserat och skrivit så fingrarna värkte, men nu är jag äntligen KLAR MED MIN FÖRSTA TENTA! Freedom, freeeeedom i tell you. 
Åkte in vid elva och lämnade in uppsatsen i skolan. Det tog kanske en minut att lämna in den, sen kunde jag åka hem igen. När jag gick ut från skolan sjöng Robyn från min ipod, you can't handle meeeee och solen bara sken. Just den stunden kändes så mäktig. Jag är klar liksom, det är inte upp till mig längre.

Nu vill jag att klockan ska bli fem för då tar jag och Azra tåget till Malmö och Entré för att shoppa lite, äta lite och se Paranormal Activity 3. Jävlar i det bra fredag!


sitter på Orkanen..

.. och bara känner mig trött. Sista dagen för att skriva tentan och jag känner mig långt ifrån klar, på något sätt. Ska kämpa in i det sista och åka in till Malmö imorgon igen för att lämna in den. Sedan åker jag hem igen, för att åka in IGEN men den gången tillsammans med Azra för att gå på bio. Tösabiten fyller dessutom år idag, GRATTIS! 
Men nu längtar jag verkligen efter att ha tentan klar och inlämnad så jag kan få sova utan någon som helst stress i mitt huvud. Snart där, snart!


Och så ville jag bara säga lycka till imorgon boyfriend ♥ 
(någon har också tentaskrivning denna veckan). Du är bäst!

wishes, hopes, dreams.


jag har stånd i min mun

Åh Hanna, kommer alltid med grymma kommentarer.
Pratar förstås om kakan som vi blev bjudna på idag hemma hos Sarah. ÄCKLIGT GOD! Sedan fick vi två andra kakor + läsk + te. En sockerfylld förmiddag som blev tillslut eftermiddag och nu är jag hemma igen. Ska ägna kvällen åt mer plugg och imorgon ska jag sitta på HS från klockan nio till jag vet inte när. Effektivt ska det bli!

kakan med cookie dough, oreos och fudge brownie. dregel.

good morning, good morning!

Det är så sjukt tråkigt att gå upp när det inte ens är ljust ute och lägger man till tentan på det så blir det ännu värre (var beredda, det kommer bli mycket snack om tenta den här veckan). Nu ska jag svepa kaffe och börja skriva lite, här ska man vara duktig!

sad/happy. sappy.

Det blev snabbt kväll tycker jag. Känns lite tomt nu när alla har åkt och man sitter själv med sin tenta.
Fick det här klippet av Axel innan och började nästan gråta.



Sen fick jag detta och det vände igen.




Imorgon blir det samling hemma hos Sarah för att vi ska hjälpa varandra med tentan och så blir det förhoppningsvis en hel del mat/sötsaker/snacks. Uh så gott. Sedan är det bara att fortsätta läsaläsaläsa och skrivaskrivaskriva. Lättnaden jag kommer känna på fredag alltså, herregud.

mah real b-day

Idag fyller jag faktiskt år, tänka sig. Att fylla år på en måndag är väl inte idealet direkt men eftersom vi har tenta-vecka så innebär det att jag inte måste rusa till skolan, inte Axel heller. Så vi kunde spendera halva dagen tillsammans och ha det fint. Vi har gjort scones och myst i sängen hela förmiddagen. Älskar verkligen att fylla år (även om jag fyller nitton..)


födelsedagsbrunch!

Mysig söndag med min mysiga familj.
Eftersom det är min födelsedag imorgon, bjöd mamma på brunch på Saltan och det var lika underbart väder idag som förra året vi gjorde det. Maten var som vanligt gudomlig och man gick inte därifrån utan att ha provat på bacon, ägg, frukt doppad i choklad, pannkakor, cupcakes och mcyket mycket mer.
Efter brunchen spelade vi lite kort hemma hos oss och nu ikväll ska jag och Axel bara ta det lugnt. Awesome day.


kvällsmusik

Ligger ensam i min säng, lyssnar på soft musik och bara har det bra.
Johanne och Calle kom hem ikväll och föräldrarna bjöd på tupp med hasselbackspotatis. Otroligt gott ska ni veta. Nu myser alla på sina olika ställen och jag ska nog växla från musik till film. Det känns lite som om den här dagen och helgen är lugnet före stormen, då jag får min tenta på måndag. Ska verkligen ta vara på de här dagarna och bara göra roliga saker. Tror inte det kommer kännas lika tungt då, på måndag.


hihi!

Lilla Eric undrade om jag hade en stund över för en fika denna soliga fredagsförmiddag och visst hade jag det. Vi gjorde stan och jag fick agera personal shopper - SO MUCH FUN! 

Nu sitter jag här och bara väntar på ett paket som ska komma.
Nääääär som helst nu.


måste visa!

Riktigt god kladdkaka med marshmallows som jag och Axel gjorde i veckan. Recept!


happyhappy

Jag är på världens bästa humör ikväll, allt tack vare dagen jag har haft.
Fick njuta av sovmorgon tillsammans med baby, avklarade en grym intervju & studiebesök på United Sisters med härliga Sarah och Carro, unnade mig lite rea-shopping på Triangeln, myste tillsammans med Calle på Kronprinsen hela eftermiddagen och tog tillslut tåget hem nu ikväll.
Om dagen har varit bäst? OM?
Mot Malmö från Lund på morgonen (ett stort YEY för inga förseningar)


Studiebesök hos United Sisters på Fryshuset


Haha en sån fuling


Rysligt fint på vägen till tåget

snygga tjejer på så jävla mycket repeat


att orka ännu en måndag

Dagen började lite najs med att sitta på ett tåg som bara stod still i Burlöv, som då resulterade i att jag kom för sent till mitt seminarium. Men det gick bra ändå, tack för det i alla fall. En sömn-triggande föreläsning på det och jag satt på tåget hem igen. Nu har jag varit hos mormor hela eftermiddagen för att hon flyttar snart och snälla lilla jag ska hjälpa till imorgon också. Klockan halv nio! Allt för min fina gam-gam (se Horrible Bosses, så fattar ni).

Annars har jag haft en riktigt härlig helg som gick alldeles för fort förbi. Men imorgon är den här bruden ledig igen och det sitter inte fel.. förutom det där med att jag måste ändå gå upp halv åtta. Hooray!
vill ha lite sommar och långt hår igen, hade varit bra.

helg igen!

Sovit hos hos min gullegump (oh yes, i just wrote that) inatt och igår lagade vi mat & hade det bara så mysigt, sådär en onsdagskväll. Tycker verkligen om att kunna träffas på det viset mitt i veckan, även fast vi inte bor i samma stad eller om vi har mycket i skolan.

Sedan var skolan idag hur bra som helst. Älskar stämningen vi har i klassen och i min studiegrupp, för vi har alltid så sjukt kul tillsammans.
Men nu är jag beredd på en tre dagars-helg då jag ska träffa lite fina människor, plugga, förhoppningsvis shoppa och hjälpa mormor att flytta.
Blir så sugen på att färga håret mörkare. Ska man kanske?

kanaya-tisdag

Har i princip bara lyssnat på Kanaya idag, so bleepin sweet! Lyssnar ju på musik varje dag när jag åker tåg/buss/whatever och källan är iPoden jag fick när jag gick i ettan på gymnasiet. Största delen av musiken som finns på iPoden kommer just från den tiden och även från högstadiet. Så kul att upptäcka gammal musik som man inte kunde få nog av just då.


i love you as much as JD loves Turk!


lyx

Som jag inte ville att helgen skulle ta slut.
Igår bjöd mamma med mig, Axel, Calle och Johanne för att se Les Mis som var helt fantastisk. Efteråt käkade vi tapas på någon restaurang, sedan följde jag med Axel till Lund. Verkligen den perfekta söndagen.

Förresten har jag inte pluggat något i helgen, grymt skönt!

i love weekends

Min helg började supermysigt med middag hos H&C igår, sedan såklart lite Skavlan på det. Som förr i tiden ju! Saknar dock På Spåret, typ mitt absoluta favoritprogram ever.
Idag åkte vi tidigt till Kivik för att kolla in äppeltavlan, men himla fail att det skulle vara världens tjockaste dimma just då. Såg knappt tavlan, haha. Men på vägen hem blev det soligt och vi passade på att fika utomhus.
Nu ska jag strax sticka iväg till Emmie för att laga lite maud och spela spel. Julia ska också joina. Överdrivet lugn och härlig helg, precis vad jag vill ha.

RSS 2.0