Just nu


that's what she said

Nu skuttar jag och Calle iväg för filmkväll, häj!


we r who we r

Gårkvällen blev väldigt lyckad och jag tackar mitt underbara sällskap för allt. Det börjades hemma hos mig med lite dejlige mennsker, sedan vidare till Linn och tillsist bar a bar. Som sagt, sjukt bra kväll.

Istället för att ligga i sängen hela lördagen och bara sova, gjorde jag något vettigt och stack till Malmö. En mysig höstdag i Malmö är ju inte helt fel.





No more

God möning!
Ska alldeles strax iväg till frisören, som jag har längtat. Är lite oviss över hur jag vill ha det, så vi får helt enkelt se hur det slutar. Kanske kommer hem skallig eller med håret ner till knäna? Näe..



he's done it again!

Är helt nerkärad i min brors nya tatuering! Han är en cool snubbe med grym smak helt enkelt.



Och det får mig att vilja tatuera mig nununu! Dock inte på armen, det får nog bli ett ställe som man ändå kan dölja. Dessutom älskar jag fjädrar, kanske skulle satsa?






some more bang bang









immortals

SHIT! Kom nyss in från en löprunda i regnet, helt otroligt skönt. Har inte sprungit på evigheter men bestämde mig ikväll att jag bara skulle ut och det gjorde jag. Ska nu bada och sedan titta på film, imorgon kan jag oroa mig för filosofin istället - är ju ledig!


Kladdpepparkaka


Det är snart jul och då måste jag ha en ny julfavorit,
kanske blir det denna? Såg den på ica idag och blev ju sugen.
Låt det bli jul NU!


brunette

TJA! Det blev en lugn måndag i skolan och även ett litet hembesök hos Stophiiii, kul! Fast kommer direkt hem och måste fortsätta plugga, det känns ju mindre kul.
Har förresten ringt om klipptid idag. Jag suktar efter lugg och brunt hår. Vet dock inte om det passar mig, jag vet bara att det är fintskitfint.


Min korta tid som brunhårig






PLUGGPAUS


come around sundown

Underbar morgon. Låg i sängen från halv nio till tio och lyssnade på
Kings of Leons nya, och tänkte inte på något alls. Nu måste jag plugga och det blir filosofi, engelska & matte. Lyckan alltså.
Men gårdagen var precis vad jag behövde- middag och film med ett hjärta.
Vi lagade kycklingnachos med avocado, typ världens godaste tex mex-rätt.
Slår tacos med hästlängder. Sedan TURBOGLASS på det och några filmer, verkligen den perfekta kvällen.





Hej fredag

Oj vilken fredag - tack Azra för allt, och vårt lilla avslut haha!





Min ONsDagskväll

Ond var ordet ja! Har spenderat kvällen med att skriva loggbok för cirka 5 veckor tillbaka eftersom jag inte hittar det jag har skrivit tidigare någonstans. Det var riktigt drygt, men är klar med det i alla fall.
Nu ska jag läsa min bok som var en av de många födelsedagspresenter jag fick av min kära mormor, hihi. Ha en fin kväll alla!


AZZIE!

Idag fyller min lilla Azzie 18 år, SJUKT! Grattis grattis grattis min vän!
Riktigt bra skoldag i övrigt, haft skitkul på lektionerna bara för att jag har sådana balla klasskompisar :) (OBS - INGEN BLOGGRAPE!)


Vi firade Azra med lite Hemmakväll och kortspel, funkar alltid!


Sedan spelade Ellen och jag Scrabble..


.. 1 minut senare


Tänk att lärare skriver så till sina elever

3 härliga från lördagen




b-day weekend pt 2

Idag blev det brunch på Saltsjöbaden med la familia för att fortsätta firandet. Kan inte fatta att jag fyller 18 år idag, magiskt!





b-day weekend

Jag är nog världens lyckligaste person idag! Gårdagen var helt insane och tack alla ni underbara människor ännu en gång!







Sista dagen som 17-åring


Sitter för stunden i min Star For Life-tshirt och mysbyxor. Ska snart göra mig i ordning för att det blir körskolan om en halvtimme eftersom handledarkursen börjar HALV NIO! På en lördag. Uggggh. Tre timmar där. Jaja, förhoppningsvis kommer det gå fort och kännas bra när det är över. Sedan så vet ni vad som händer ikväll, hells yes!

Oh yeah, champagne, yeah!

FÖR DET ÄR FREDAG OCH HELG SHALALALALA!
Nyss hemkommen från en superkort skoldag och ska snart ut igen och storhandla, mestadels mat till imorgon *wink wink.
Är på ett sådant gott humör kan ni tro, och det tåls att upprepas: denna helgen kommer bli GRYM!


Strunta i iPhone 4 - iPhone 5 är snart här!


Kvällen

Wowza! Jag känner mig nu fin och fräsch efter en dusch. Sitter framför tv:n och bara njuter. Är fri från läxa idag och naturkunskapsprovet är gjort, su-ve-ränt. Spenderade min dag genom att sova och efter det promenera med syrran.
Sedan så längtar jag som bara den till helgen, lördag och söndag kommer bli bäst. Nästa sak att bocka av: film - later!


Ugnsgrillade mackor och tomat + pestopasta med basilika, laga det & älska det!

Gaga for GaGa

tja och godmorgon!
Sitter själv i datasalen i skolan och pluggar på naturkunskap. Nu får Azra snart komma hit så jag slipper sitta själv. Lyssnar förresten på min nya GaGa-drog! LYSSNA NEDAN!


oh yeah, oh yeah!

Det har varit en sjuk jäkla pluggdag idag för min del. Började kl 08.00 med engelskuppsatsen, kl 12.00 på Snuggles med två smultron där det blev naturkunskap, kl 16.30 på körskolan med ett av smultronen och nu blir det naturkunskap & engelskuppsats till så länge jag orkar. INTE NÅDIGT!

Har dessutom blivit riktigt trött på frisyren, klippning och färgning pronto!
Ta en titt på senaste Wildfox-bilderna jag lagt upp, de sista 2 så vet ni hur drömmen ser ut.







Star For Life

Igår sjöng vi och dansade loss på Malmö Arena för välgörenhet. Det var helt fantastiskt och jag hade jätteroligt. Första gången man är där liksom och så uppträder man, haha. Ni som inte var där missade något kan jag säga.


Linn är TAGGAD för nu ska vi Waka Waka loss!


Hihi, så söta!


Lite repetitioner - Måns Zelmerlöw


Maud och Äz


Girlies


Johanna skrattar åt "spöket" haha


Precis innan vi skulle gå in - pirrigt!


Fina töser i fina Star For Life-tshirtar


Otroligt mycket folk, riktigt kul var det :)

J

Vart var vi inte idag? Härligt väder & good times




good mornin

Shit vad jag har sovit bra. Vill verkligen inte lämna min varma säng, men denna lördagen är lång och fullsmockad med saker jag måste hinna göra. Vill inte ens tänka på hur min nästa lördag kommer att se ut. Då blir det kurs på körskolan och min födelsedagsmiddag på samma dag. Fast att få bjuda hem alla töserna och fira mig är ändå något jag längtar extremt mycket till. Dessutom är jag en sann planerare & organiserare så middagen kommer inte bli något problem, haha.
Men innan jag ska begravas i dagens busyness så ska jag ut med Jules och använda mitt nya inköp, nu KÖR VI!


Sport-BH i leopardmönster, happyhappyhappy.

Nu är det fredags..

MYS! Gud vad det behövs. Det enda tuffa val jag har ikväll är om jag ska se film eller Idol.. what to choose? Båda såklart!



And another and another

Ännu en jobbig kväll på grund av tankar och ord kring en viss sak. Eller nu är det ett helt ämne, det har expanderat något så otroligt. Jag vet inte, jag är nog hyperkänslig eller något men det känns inte okej och jag vet att det inte är okej. Allt blir bara extra mycket tyngre när något som detta ligger olöst i luften.
Ord kan inte ens beskriva hur det kommer kännas efter att alla har sagt vad de tycker, inklusive mig själv. Jag tänker inte hålla tillbaka när jag vet att personer som anses vara vuxna människor, har gjort fel gentemot mig. Ta mig inte för en naiv person.

Linus&Loke

Talkshow på schemat idag - fan vad kul det var! Temat var aids och vi pratade om väldigt nyttig information. Jag hade egentligen förberett en grym spansk dialekt men alla började skratta så vi fick skippa den, haha!
HOLA CHICOS Y CHICAS- MUCHAS GRACIAS!



Självaste programledarna Linus och Loke!


Afrikanska Mukta som har aids - hon kom på besök som gäst


Svenska Robin berättade om sina livserfarenheter


Linus och volontärarbetaren Alva


Experten Francesca tar paus med Linus och dansar till Waka Waka

Älska svensk musik, ibland.


Imorse


Hemma igen efter en utmattande skoldag och nu väntar jag bara på brossan som ska komma med vår fika innan han sticker till Malmö.
Firade ju inte kanelbullensdag igår - sjukt dåligt!

wwwwildfox

jag är kär i alla deras kampanjbilder - detta var lite av spring 2010 & fall 2009





















Kivik

Underbar helg! Älskar när man inte har något planerat, då blir det nästan alltid roligast. Igår blev det Malmö lite sådär spontant och idag åkte vi till Kivik.





Äppel-Piraten och den riktiga Piraten, haha!

I just love that song

Nu ska jag strax iväg till skolan och leka lite. FÖRSTÅR NI jag börjar halv 2 och slutar 3 varje fredag från och med nu!




Sedan en ny med Kanye:


RSS 2.0