Hey egentligen



Vad hände med danskan? HAH, ja don't go there. Blev hemmagjorda chokladbollar (chockladbullar) och mys framför tv:n istället. Så nu sitter man här, uppgiven och ångestfylld. Eller inte - ska nog läsa lite till i alla fall och försöka greppa det nya Spotify. Verkar helbra! Puss.

Webcambilder + plugg à la Linn


Pluggar danska, provet kommer gå blä imorgon.


Konsekvenserna av att plugga danska.

COCOS TOP 6

Finns det något godare än kokos? Nä, skulle inte tro det.


På sjätte plats har vi då Jelly Bean med kokossmak,
och ja egentligen är den ganska konstig.
Påminner mer om tvål än härlig kokos, så den hamnar sist.
Dock värd att prova!


Glass - med kokos, hur kan man misslyckas?
Det går ju förstås inte, det är GOTT.


Chiquita smoothie med kokos-mango.
Den är absolut min favorit bland smoothies
och den kvalar in på fjärde platsen.



Bounty. Behöver jag säga mer?


Den å så goda (inte ätbara) Coconut Body Butter
får min andra plats, använder den varje dag
och det finns inget bättre..


.. förutom min första platsare - MARABOU COCOS!
Applåder. Tyvärr är det så att den finns inte kvar längre
och jag avskyr det. Den var ju det ultimata. 


Jag har också varit 14 år

Fick ett ryck och tittade igenom hela min gamla bilddagbok. Jag kan säga som så, att vissa bilder ska aldrig få se dagsljuset igen.
De här bilderna är från sommaren 2007, fina minnen :) 






















Hej sköna söndag

Min helg har varit så jävla skön! Malmö igår och hälsade på brush och idag har jag bara glott på film. Hade tänkt fortsätta med det om en stund, men ville kolla in hur verkligheten såg ut (facebook+msn+bloggar).  







HEJ!

Nerviiiiiis

Nu sitter jag här och är typ klar - hon är inte ens sju ännu! Jag bor cirka 4 min från skolan. Comprendo?
Igår somnade jag direkt när jag kom hem och sov i 4 timmar. Oh lord. Idag har vi svenska nationella skriftligt från kl 8.00 till 13.00, alltså 5 timmar! Haha tror inte att jag kommer sitta hela faktiskt.
Diggar till Jingelmannens & Jakobs rapattack om att spela Wii, satans grym! Vakna med the Voice såklart, vad hade man gjort utan det programmet på morgonen? Jo sett på Rivstart på 6:an antagligen.
Blir att brygga kaffe om en stund och sedan PROOOOOOOV!


TATTOOS AND OOHS






















Låtsas Som Det Regnar

Inte konstigt att det regnar ute, jag är ju ledsen!
Sämsta dagen på länge. Sad face.


;PpPpppPp

"AAAAAAAAAAAARRHHHGOOOOOOOHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!" - Var typ min reaktion för en stund sen när två läskiga damor knackade på mitt fönster. Var tvungen att gå ut och schasa iväg dem. Nej inte direkt, men tack Rebecca & Ellen för att ni skrämde livet ur mig, nu är jag typ död.

En annan sak - what's up with the ;PpPpppPp-grupper på Facebook? Varenda gång man tittar på 'Nyheter' så kommer det upp att den och den har gått med i t.ex. "Island ringer: "Vi skickade Pikachu!", "Tack!", så skickade dem ASH ;PpPpPp." eller "Josef Fritzl ringer: "Vart är du?" "Hemma", så är man i källaren ;pPppPp". Okej den sista var rätt rolig, men ändå. Vem är denna person som startade denna skiten? Nu är det ju hur många som helst som startar nya. Tack. TACK SÅ HEMSKT MYCKET. Därför är jag bara med i en grupp som berör ;PpPpppPp-möget.


Hatten av

Ja hatten av för denna helg! Den hade ju både sina väldigt bra sidor och förjävliga sidor, men de går ju alltid hand i hand. Bilder orkar jag inte lägga in, blev inte så många heller för den delen och de som togs var 80 % på Fredrik Björks rygg/arm/hand i lördagskväll.

Detta måste även sägas: jag verkligen avskyr när folk i ens närhet sviker en. Nu är det också jag som måste ta tag i det och ja, FAN. Att människor inte kan bete sig normalt.

Förresten börjar jag 12.00 imorgon, SUG PÅ DEN.


Stoopid

"Hjulet snurrar, men hamstern är död" - Klockren beskrivning på många personer jag känner, speciellt EN :)


RAKA MAKA FON



Kan ni gissa vad jag gjorde när jag kom hem idag? JAG SOMNADE. Woho, perfect! Väcktes av Calle på kvällen, minns inte vad klockan var och vi gick direkt till H&C. Var halv vaken under hela förloppet ända tills jag fick mat i mig, då gick allt som det skulle igen! Det fungerar alltid.

Förresten, tack till alla er som gjorde min skoldag riktigt rolig idag! Underbara är vad ni är :)

Nu skriver Azra på MSN att hon har precis sett Paranormal Activity, JAG REKOMMENDERAR DEN INTE. Den är helt ofattbart läskig och ja, jag kommer aldrig att se den igen haha! Hon håller nog med mig.

 


Lite kaffe på detta

Blev ändå skola idag, en lektion liksom så varför inte? Sedan händer det alltid roliga saker - Topp 5:

1. Linn har rosa hår
2. Eric & Stophe ska börja med sitt projektarbete nu i 2:an, de ska sälja vax
3. Rebeccas speciella tics hon gör med handen när hon berättar något hon brinner för eller är upprymd över
4. Eric blir misshandlad + retad för sitt trädgrens-hår hela dagen 
5. Att säga att saker och ting är "random"/slumpmässiga lite för ofta


Nu har precis käkat (tyvärr) pizza med pappa bara för att mamma inte är hemma. Blir alltid hämtmat då för jag är lat som inte orkar laga något. Läste dessutom en hel engelskbok och kunde knappt hålla mig vaken de sista sidorna. Somnade tillslut vilket var skönt men det blev på golvet, inte lika skönt. Vet att jag kommer somna sent bara för det, men det var det värt. Hej på er!

 


Breakneck Speed

Mår som jag ser ut, SKIT. Ligger i sängen och lyssnar på en låt som Calle la upp i min logg på fb, bra är den. Är tvungen att gå till skolan om 20 minuter för då ska jag ha utvecklingssamtal. Vill. Inte. Har dessutom massa annat som jag måste göra men det tänker jag strunta i just nu. Ska knarka halstabletter resten av dagen och försöka andas normalt. 

 


Såpbubblor





Seg skoldag, dock så har vi fått nya datorer! :) De är till och med så high-tech att ljudet hörs från varenda en. Ojojoj. Så nu är det såklart en massa random people i vår datasal.
Snart blir det slingan för min del och ikväll ska jag gå på bröllop med Johanna, längta!

sweetness



Tackar så hjärtligt för denna underbara dag! Satt säkert i över en timme i solen. Vill ha mina fräknar ju. 
Skolan var typisk måndag, bortsett från vår tunga religionsredovisning och det är verkligen härligt att sätta en bock för den. Fick även se vår rättegångsfilm på samhällen och ja den blev som jag trodde - FANTASTISK. Introt är bäst.
Ikväll har jag varit ute och ska snart värma mig med kaffe, tv & en dusch.
Ha det fint.

Varje gång jag är deppig


OSIMT




blä.

"Vad är det för snack? Bärra hem Berra?"



Mycket skön kväll igår med film avec les copains.

Just nu kämpar jag mig igenom den sista engelskan, JOHANNA kan inte du skriva om South Africa åt mig? Så slipper jag.
Och så blir det scones (det finns inga som är godare än mina) och chilledill för att sedan ikväll bli bjuden på middag. Life's good.

Då säger vi CIAO!

Jag ljuger jämt



Blev en fika med SlyttaMamma istället för nothing. Sedan råkade jag handla lite kläder också (idag igen), Ellens jävla fel. Bland annat världens sötaste trenchcoat för inga pengar alls. Ja, lite bra inflytande har hon allt på mig.
Måste även rapportera att hon har fest nästa lördag, så KOM!



fredagfredagfredag

Hello gorgeous people
Skoldagen i stora drag: räknade, läste, skrev, lyssnade, pratade och tittade.
Jävligt tråkigt men som alltid i matsalen så sker de roligaste grejerna. ERIC HAR EN LOOKALIKE! Samma gångstil, likadana kläder, frisyr och ja allt! Attans att jag inte fick en bild. Häftigt att ha en dubbelgångare ju.
Denna fredag är verkligen välbehövd, jag ska inte göra ett dugg. Jo - ikväll ska jag poppa popcorn och myyyyyyysa. Fuck yeah!

Nu kom min mormor, hejdå :)


  

malmöhjärtan











Wünderbar dag, ELLER HUUUUUUUUUUUUR? Haha, härligt med inside jokes.
Lägg även märke till översvämningen mitt i city, so cool!


Lill-Erik 4-ever


Jag är vaken!

Kaffe, det är magiskt. Solsken också såklart - sitter i trädgården och pluggar. En nästan obefintlig skoldag framför mig imorgon, slutar elva och då blir det Malmö!


IDROTT! Nej tack.


Linnsan busar som vanligt och här med nya gaykompisen :)


Eric var inte på så bra humör idag, men han lyckades ändå tejpa ihop mitt
skåp med ett leende


Past twelve

Nu är det slut på det roliga. Nja, kanske inte riktigt men i nuläget kan skolan få vara ett suddigt minne. Inte en verklighet. Atm ser jag New York, I Love You i sängen och drömmer om att få åka dit. Det har jag redan bestämt att jag någon gång i mitt liv ska göra. När och med vem vet jag inte men det ska ske.
Tänker även på att efter filmen kommer klockan bli runt 01.30 och då ska jag skriva färdigt min engelska. Längtar redan. Härligt att jag har lyckats vända på dygnet helt när skolan börjar imorgon, eller ja idag. Klockan börjar ringa vid 6-tiden. Klockan 08.00 är första lektionen. Klockan 16.00 slutar jag för dagen. Klockan 16.15 däckar jag.


bloooody hell matey

Jag anklagar lovet för dåligt bloggskrivande. Känner absolut ingen ork utan vill bara ha det skönt och roligt utan förbindelser. Har som sagt inte fått gjort någonting på läxfronten även fast 5 danskböcker, 1 engelskbok, några inlämningar och redovisningar väntar på att sluka mig hel. Klaga lagom men vafan, inte nådigt alltså. Jaja, ha en fortsatt bra påsk för det tänker jag ha - puss!


RSS 2.0