den senaste veckan

Mitt lov tog slut igår, men kroppen ville tydligen inte tillbaka till skolan riktigt än då jag mådde skit. Idag är vi dessutom lediga så min enda lektion för veckan har jag imorgon. Hur mycket jag än skulle vilja glädjas åt detta vet jag att jag har tusen saker att göra, så det är bara att sätta igång.

Lovet var för övrigt mer fantastiskt än vad jag hade kunnat tänka mig med Göteborgsresan, grillkvällar, påskmiddagar, sol, bad, picknick, mys i Abbekaws och att bara få spendera nästan hela lovet med my man.


en sommardag i april

Jag skojar inte nu: tog mitt första dopp för i år i Abbekås imorse. Hur galet? Det var iskallt men riktigt skönt ändå efteråt när vi låg och solade lite på stranden. Sedan cyklade vi tillbaka igen och värmde oss. Perfekt alltså.

Men sommardagen fortsätter ikväll när Sandström bjuder på grillkväll, efter det blir det ett besök på Ystads mittpunkt - Bar A Bar. PUSS!



gothenburg

Har spenderat två fantastiska dagar i en fin stad med underbara människor. Som vi har skrattat, pratat, shoppat, ätit och busat!
Påsklovet kunde inte ha börjat bättre än såhär.


Min frukost + erics & mitt tidsfördriv, hihi!


Vi hade lite kul med de här killarna påvägen dit


Sötaste föraren!




Finis efter en dag av shopping


På kvällen tog vi en drink i stan


Espresso bjöd på den bästa frukosten


Hjärtan!


Dags att åka hem igen


en månad

Middag på Bröderna M, konsert på UG, vit chokladmousse och filmmys med älskling. Hur bra var min fredag sa ni?



musik-plugga-facebook-plugga-oxie-plugga

Är nu kär i den här låten tack vare Jakey.


Back to math..

påsk & PA

Projektarbetsredovisningar tog upp hela denna onsdagen och måste säga att det är riktigt nice att få ha det gjort. Damien & Bobo bjöd på vitchokladmousse på deras redovisning, bra där grabbar!
Hade påskbuffé på lunchen och såklart pickade jag ägg, hör ju till.
Förresten, om ni inte visste det, SNART PÅSKLOV!



busy bee

Massor i skolan just nu och känner att jag drömmer mig bort till andra ställen. Ge mig lov, Göteborg, studenten, Alanya eller bara denna fredagen.
Tur att man har sådana fina saker att tänka på så allt inte blir lika jobbigt.
Ska fixa en tidig middag och jobba resten av kvällen med mitt projektarbete, oh sweet tuesday.


ben hill










helgen

Inledde denna goda helg med en rolig utekväll på fredagen som slutade med att jag blev av med mina nycklar. Inte lika roligt kanske, men det problemet är löst så det är bara att blicka vidare. Tycker nästan att sådant hör till numera när jag är ute på äventyr - mobiler och nycklar = vardagsmat.



Lördagen blev väldigt slapp men mysig, precis som jag ville ha det. Nördade mig med oxie större delen av kvällen, damn you xwul!

Idag hade jag gjort rum för att ha en pluggdag, men har även hunnit med att åka till Backåkra och Olof Viktors. Vädret är ju galet skönt så plugget får äga rum utomhus. Jag tackar helt enkelt för en övernice helg!



art is beauty

ÅH, är i total extas! Utställningen kunde inte bli mer lyckad, är så glad för alla som kom dit och alla fina ord jag fick läsa + höra. Fyfan vad grymma ni är!



Hittade en söt kille där också, hur bra?

teenagers

KONSTUTSTÄLLNING IMORGON DAMERNA/HERRARNA MINA! Kommer äga rum på Österportskolan, torget ovanför språkvärlden närmare bestämt - THE place to be. Hela dagen imorgon, antagligen fredag också.
Gör mig glad och kom förbi, puss mina älsklingar!


louisiana/picasso/2011







matte <3

Mattelektionerna på fredagar är alltid roliga, mycket tack vare att det inte är matte som gäller. Blev lite facerape (1:a april, hallåja), snack och hånskratt åt Eric som vanligt. Men nu är det fan helg, yeeeaaahhhh!


RSS 2.0