Ny blogg

Tror jag har skaffat ny blogg på tumblr, men vet inte om jag ska helt ersätta den med min nuvarande. Där lägger jag mest upp bilder och så. Vi får se helt enkelt, gå och lägg er nu!

ain't no party like a SP3C-party

Underbara klass, ni gjorde min kväll igår!
Nu är det bara 199 dagar kvar till studenten..





TONIGHT













hamnat snett



SKÖNT, ÅH SÅ SKÖNT.
Att vara bloggfri var inte så svårt som jag trodde, kanske ger upp den här grejen helt och hållet. Mmm..

Inga livsavgörande händelser har skett sen sist; jag har haft en otroligt chill helg med familjen, firat mormors födelsedag och farsdag, pluggat äckligt mycket, möblerat om rummet klockan tolv på natten, sett alla Flight of the Conchords avsnitten igen, gått på husvisning (jag vill flytta, men ändå inte) och varit sjuk. Tror att det där täckte en hel del.

Jag vet att jag kommer avsky morgondagen. Känner det redan nu, men humöret lyfts när jag tänker på Harry Potter. För jag och Johanna kommer befinna oss på bion imorgon kväll och se den nya HP-filmen! LOVIELOVE.

Dö nu tråkiga inlägg.

easy peasy

Hemmafru-jobbet väntade på mig efter skolan idag igen och jag är officiellt slut. Har städat, diskat och lagat mat, men nu känns det så jävla skönt att bara vila framför lite Gossip Girl tills sovdags. Hurra för att det är fredag imorgon, ska bli nice med heeeelg.


Smarrigt va? Citronpenne med rökt lax & sockerärtor!

shecity

Älska Petra och hennes kurvor, WOW! Måste sägas.





jag är vuxen och bor själv

Känns det som!
Har precis städat klart vårt kylskåp (!) jag säger bara - aldrig igen. Borde fått betalt för att göra det och note to self: städa aldrig ett kylskåp innan du ska äta kvällsmat. Jag är inte så sugen längre. Anledningen till varför jag gjorde det, förutom att jag är världens snällaste människa, är för att mamma inte är hemma och då kan hon inte bestämma över vad som ska slängas. Vuxenpoäng så det skriker om det! Nu vill jag dö.


The Ceranation


Michael Cera ♥

Dagen har ägnats åt studerande, och jag är glad eftersom jag alltid väntar till dagen innan läxorna ska vara klara, men inte den här gången. Så nu visas Scott Pilgrim vs. the World på min dator och tända ljus på bordet. Ah yeah!


Gryningspyromanen

Jag tycker om att jag och Daniel Adams-Ray har samma favoritlåt från hans album Svart, vitt och allt däremellan, som jag har tjatat lite om i tidigare inlägg. Han har sådana underbara texter att jag hade kunnat fylla hela bloggen med bara hans ord. Det stämmer så bra, det är så rätt. Svensk musik har aldrig låtit såhär fantastisk, jag är kär!




Läs hela intervjun på Nöjesguiden HÄR.


PUSS

Öja var grymt igår! Taaaack alla söta som gjorde min kväll fantastisk! Speciellt tack till Johanna som orsakade årets händelse hos Ellen, då lilla fröken satt i sönder ett stenbord. Jag har inte skrattat så mycket på länge, helt galet!





två från Svart, vitt och allt däremellan


me want

Lite inredningsshopping på morgonen är aldrig fel, blev Ludvigsdal och Boudoir denna lördag. Fick några fina saker med mig hem och lite ny inspiration. Behövdes!





Antingen köper jag tavlan eller så målar jag den - jag ska ha en Mick-tavla!

Har bara en sak att skrika ut idag

- DANIEL ADAMS-RAY!



(och grattis ännu en gång till Julia som fyller 18 år idag ♥)

three words, eight letters









LOVE

Bara för att jag dog lite när jag såg det senaste Gossip Girl-avsnittet.


There's no sport like life in the oiled lanes

Blev lite bowling i Tomelilla ikväll med snygga damer och det var hur kul som helst. Fast det roligaste var att innan vi började så sa alla att de var kassa, men ändå var det ju en eller två personer som slog x antal strikar. Dock höll jag mitt ord och kom sist, jag är verkligen skitdålig. Men jag hänger inte läpp för det, hade ju ett riktigt nice sällskap.


HAHA älskar att Ellen kommer där bakom


Chipsarns tur att bowla, kan även tillägga att hon var grym!


Smellen var väl från och till, haha!


tillsist Azzie

erase me

Hej min inte-så-saknade-blogg!
Ska snart på körkortsteorin på körskolan och det är ju verkligen underbart att det inträffar på lovet. Fast sista gången är på torsdag och då ska jag och Azzie sitta och kasta konfetti på Håkan. Blir väl lite partyhattar och ballonger också, längtar ihjäl mig. 

Nyfärgad på bilderna förresten, fast det ser ju nästan ut som jag har svart hår (!)



läschkigt

Har haft en otroligt bra helg med många fina och ikväll fortsätter det med Emmie. Vi ska försöka se lite skräckfilmer som inte vågade ses igår, alltså kommer jag sitta med min kudde för ansiktet hela kvällen. IH!




Bilder tagna av Johanna från mitt lilla Halloween-firande igår med hjärtan

RSS 2.0