Hihi


GRRRRYMT


Idag bokade jag, Azra, Linn, Eric, Jacob, Rebecca, Johanna & Ellen resa till Alanya i sommar och jag är så sjukt glad! Det kommer kanske inte bli lika jobbigt att säga adjö på studenten som jag trodde, för 2 dagar efter blir det reunion igen.
Galet galet galet, jag längtar redan!

SP

Öppet hus på skolan som gällde ikväll och det blev mest kortspel, för det är en av de två saker vi gör på samhällsprogrammet. Nu ska jag fortsätta plugga, för tyvärr är det den andra saken vi gör. Men imorgon är det F-R-E-D-A-G och det är så obeskrivligt skönt!


oldie av linn

onsdag eller?

Har fått denna onsdag ledig för att kunna arbeta med projektarbetet, men jag har lyckats göra allt förutom just det. Istället äter jag vindruvor, lyssnar på musik, städar, läser och tycker livet är allmänt underbart.


dagens utsikt

Söndag i sängen, inte att tacka nej till.
Men det kommer vara plugg som gäller - HOORAY!


5 från igår

Skitbra kväll med gänget, need i say more?






yaaaaaaa

Hej! Nu ska jag ha förfest :) Hejdå!




inspiration of the day
























GUTT E DI

När jag kom hem från skolan idag såg jag att 27 Dresses går på tv ikväll, och ja jag blev glad. Riktigt glad. Inte på grund av själva filmen men bara av att veta att jag får en skön kväll mitt i allt plugg. Slipper tänka, bara ta det lugnt. För just nu hänger skolan som ett jävla regnmoln över mig och en sån paus kan bara beskrivas som underbar.
Nu blir det mat, plugg (surprise) och sen FILM!


what to eat

Min syrra frågade om middagstips ikväll och jag har själv ibland ingen aning vad jag ska laga för något, så då är denna sida väldigt passande: http://www.vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu/
Klicka på middagstipset du gillar så kommer receptet fram, enkelt enkelt!


my favourite fox














MELON

Nu ska jag och min lilla melontallrik mysa framför tv:n.
Börjar halv två imorgon, fint!


funderingar.

Har snackat mycket om min framtid idag, såhär en måndag i januari har jag försökt planlägga hela mitt år. Det är bara så svårt att få ordning på tankarna. Helst av allt hade jag velat börja plugga till hösten men jag vet för det första inte till vad eller var någonstans det blir. Som det ser ut nu så behöver jag tid för att ta reda på det. Jobba får det antagligen bli och jag känner mig trygg i det. Jag vågar inte chansa på något bara för att jag vill plugga vidare. Jag är bara jävligt glad att jag tar studenten till sommaren, för redan nu känner jag att den känslan kommer vara olikt något annat.

Brunch




Anananananas

Ellen bjöd till maskerad at her place igår, och jag klädde ut mig till en.. ANANAS! Riktigt bra om jag får säga det själv.
Tack Ellen och alla andra för igår!


VI SER CHIPS(EN) JOHANNA!!!!


så jävla söt!


pirat/bakochfram/tjaj


naaaaaaaaaaaaaaaw, lite pömsig?

Kærlighed

Det blev en grym kväll, precis som jag trodde och mycket tack vare
den HÄR mannen nedan! Tack alla som var med också, nu kommer
jag nynna Gubben i Lådan hela dagen! :)





Malmö, KB & Daniel Adams-Ray!

Ikväll bär det av till Malmoe med huvudet fyllt av glada tankar.
Först blir det lite förferre hos Jangård innan det blir äventyr.
Jag är redo för en oförglömlig kväll!


-


we change


Ännu en kväll ägnat åt näsan i skolböckerna, men det positiva väger alltid över det negativa.
Azra klarade sin uppkörning idag och kan nu köra mig vart jag vill, när jag vill, hur fantastiskt är inte det? GRATTIS TROLLI! Hon är så duktig. Imorgon fyller ju Ellen år och vi ska fira henne på lördag med maskerad. Men först ska vi ha en underbar utekväll i Malmö på fredag med ett gäng från klassen. Till sist är jag bjuden på födelsedagsbrunch hos min syster på söndag.
Bara härliga dagar framför mig nu, snälla låt resten av terminen vara såhär rolig!

what to wear

Det är maskerad på lördag och jag är lite sugen på att vara ett eluttag, någon som är frivillig att vara min kontakt? Nej, men jag har faktiskt redan bestämt vad jag ska klä ut mig till. För typ en minut sen.
INGEN kommer slå min, så bra är den. Hehe!



puss.

Ibland känns det bara så bra att klaga, även om jag har gått 08.00-16.00 två dagar i rad, har extremt mycket läxor och whatever, tänker jag inte göra det. Vet ni varför? För jag har världens finaste tjejer och killar i skolan som förgyller min vardag. Jag hade verkligen inte orkat annars. Jävlar vad ni är bra!

FYFAN.

Jon Kortajarena. JA!








söndagkväll

Men det är tur att man inte har ångest eller så inför imorgon..
Egentligen är det bara bra att komma igång med skolan igen, behöver lite rutiner och struktur i min vardag, haha. Denna helgen har varit så slapp att jag nästan får skuldkänslor. Men har också varit duktig och pluggat en del, man tackar.
NU: Mad Men!


in bed

Det är lördag, och jag vägrar gå upp. Bara lite till!

the best thing there is


















Familjen Mean

Nyss lirat Sims med tjejerna, ja SIMS ni läste rätt haha. Det var helt sjukt, inte spelat det på flera flera år. Lan nästa? Vi slutade i alla fall spela när vi fick Azras kille att dö. Lika bra liksom.
Innan ikväll bjöd Azra mig och Linn till Köpingebro och deras pizzeria. Det var riktigt gott och jag har haft lovets bästa torsdagkväll. Tack för detta tjejer!


close-up

Haft en mysig dag i soffan framför tv:n med Julia och nu ikväll blir det mer av samma. Jag vill inte att lovet ska ta slut, det har varit för snällt mot mig.




Jag älskar Calles lilla origami-groda, världens sötaste!

purple haze


Nattens målning - dock inte färdig. Men det tar sig.
Nu ska jag se om jag orkar göra mig lite frukost, sen träffa Julikan :)

Det här ska jag göra idag:



Calles tavla ska bli klar först, sen ska jag äntligen få leka med min!


Måndag

Jag har blivit glad för sådana småsaker idag, som nya fina underkläder och en fika på olof viktors. Ganska härligt när det händer.
Har precis suttit med Calle på mitt rum och skapat. Jag satt och målade hans sena födelsedagspresent (fyllde ju år i november) och han gjorde origami. Imorgon ska jag måla färdigt och förhoppningsvis få ihop en tavla till projektarbetet också. Som sagt, fick ju värsta paniken för det innan.
Men nu ska jag käka och sedan skutta iväg för att träffa Linn & Az, HUR BRA?!


this is origami

Hitta min väg tillbaka

Det är tredje dagen på det nya året och jag känner mig redan stressad. Jag har ignorerat många ansvarsfyllda saker som kommer bita mig i häcken alldeles för snart. Mitt projektarbete känns som om att det går åt helvete då jag ville ha värsta stora konstutställningen, men jag har inte ens hittat ett ställe än. Okej jag har kommit en bit med tavlorna, men vad gör det om jag inte har någonstans att ställa ut dem? Det problemet bleknar dock i jämförelse med vad som händer efter studenten. Vart är det meningen att jag ska ta vägen? Att studera till socionom i Göteborg var något jag kom på förra veckan, men hur lätt är det att veta att det är rätt för mig. Jag kan nämna miljoner andra saker till som oroar mig men det gäller att kunna ta det lugnt och fokusera på en sak i taget. Just nu vill jag bara borra ner mitt huvud i min kudde igen, men det är väl lika bra att ta tag i dagen.


Kick-ass filmkväll


Vi börjar kvällen med en av mina favoritfilmer, Nick And Norah's Infinite Playlist. Bara för att Michael Cera är så söt och musiken är så bra.


Andra filmen blev The Town, som jag inte har sett men har hört ska vara grym. Dessutom är Blake Lively, John Hamm och BEN AFFLECK med i den. Titta på bilden bara.


Sista filmen handlar om kärlek i Paris, Je t'aime. Jag älskade New York, I Love You som var uppföljaren så förhoppningsvis är den här lika bra. Min fransklärare hade varit stolt, haha.

always like this

Fikade med mina damer idag på EH och shit vilken ångest man får när det kommer fram saker som har skett på nyårsafton. Inte bra alls. Vi kör helt enkelt på nyktert tillstånd nästa utekväll, mycket coolare.
Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och hyra film. Älska seg-söndag!


nyår ♥

Det blev en galen kväll och jag kan inte bli mer lycklig över mitt nyårsfirande då jag fick spendera det med de bästa. Kærlighed till er!








RSS 2.0