nyduschad and stuff

Himma från jubbet, jauhdejtkaundutroeeeeh.
Björn Ranelid var där idag och ja, vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom. Men gubben kan allt locka till sig folk.

Nu är det städdax innan mr Rosén kommer, PEUWS!


wo-wo-wo-wombats

Har kommit på att väldigt många av mina favoritband är brittiska. Vet inte exakt vad som gör att texterna låter så bra med den brittiska klangen på det, men det är bara är på det viset.
The Wombats senaste har tagit mig igenom några jobbdagar;


pusheen the cat

http://pusheen.tumblr.com/




livet!

Igår överraskade jag Axel genom att bjuda han på middag i Malmö och sedan sova där (tack till Calle för lånet av lägenheten) som hans födelsedagspresent. Det blev en sån fin och mysig kväll, även fast det kunde regnat lite mindre.

Sedan vill jag bara säga att jag verkligen älskar att man äntligen får välja sina vänner, inte tvingas umgås med människor som egentligen inte vill träffa. Det tillhör gymnasietiden. Nu kan jag välja att ha människor i mitt liv som jag vet vill mig väl och som jag tycker om. En obeskrivligt skön tanke.

onsday

Att börja kl 10.00 dagen efter man har jobbat till 22.30, är inte så kul. Låter kanske inte sådär jääääätte farligt men det är faktiskt sjusovardagen idag ;)
Anyway, har fått åka runt i den coola Fritiden-bilen idag och fixat och trixat med ett nytt lekrum. Meget kul.
Ikväll ska jag fika med Linnsie och imorgon är jag LEDIG!


hey work

Haft otroligt mycket att göra på jobbet idag - äntligen! Vi har öppnat bokhandeln idag som kommer vara där hela tiden, och ikväll spelade Sophie Zelmani vacker musik på stora scenen. Grymt mycket folk dök upp och det blev en riktig lyckad kväll.


Bollen & fritiden på dagen..


Och på KVÄLLEN! (Min chef allra längst till höger tihi)

wildflower


















mammas matlagning ♥


gårkvällens och dagens

Riktigt skönt att vara ledig idag och bara kunna göra vad jag vill, utan att passa något schema.
Igår blev det Studio Danza och lite fezt för att fira några personer som skulle åka iväg/fyllde år, bland annat MIN KILLE AXEL. Väldigt trevligt :)


skrattar ihjäl mig


nu!

Jobbat hela dagen i regnet (wiho), men nu ska födelsedagskillen firas!


grattis på födelsedagen, baby!

För du är helt enkelt bäst.



idag på fritiden

Det har inte varit särskilt roligt väder idag, vilket har resulterat i att jag har inte haft så mycket att göra. Jag har pysslat, försökt marknadsföra lite på stan och stått i försäljningen inne i bollen. Men imorgon ska Jonas Jonasson från bob hund komma och leka dj, så det ska bli skitkul. Kom dit vettja!


häj!

En liten recap av veckan: jobbat på Fritiden i både soligt och regnigt väder (föredrar såklart soligt när man ska jobba utomhus), blivit bjuden på god mat och träffat min söta kille - som faktiskt fyller år imorgon. En väldigt jobbfylld, men rolig vecka som inte är slut än.
Nu blir det jobb igen, kom gärna och håll mig sällskap!






ja, det är bäst.

Fem avsnitt av Vem vet mest? på tv just nu.. jag vet vad jag ska titta på!


dinner with the fam


stranden!

Det var hur blåsigt och kallt som helst, men lätt värt det tack vare Julia :)




jag vill också se rebecca & fiona ikväll


tacos & harry

Har en alldeles perfekt kväll framför mig med middag hos H&C och sedan bio då vi självklart ska se HARRY POTTER!


borde lätt byta ut mina andra glasögon mot Harry-glasögon, just sayin.

hur det nu kommer att bli

Innan i år sökte jag till socionomprogrammet på flera olika universitet/högskolor, och idag har jag fått mitt besked. Jag kom in på mitt andra alternativ, som var Malmö högskola och jag blev reserv på mitt första alternativ, som var Lunds universitet. DET ÄR GALET! Jag kommer plugga i höst. Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra, eller jag har inte vågat sätta mig in i den tanken.
När folk har pratat med mig om var de ska plugga, innan de ens har kommit in, har jag alltid försökt tänka på annat eftersom jag inte visste hur det skulle bli för min egen del. Jag har aldrig kunnat vara så bombsäker på det. Men nu vet jag.
Helst av allt vill jag ju plugga i Lund, men Malmö är inte fy skam det heller. Så vi får se vilket det blir, jag har tackat ja till båda utbildningarna.

Nu ligger jag bara här i min soffa och försöker greppa allting.
Det känns riktigt bra.

skor gör mig glad

Så är det bara. En sådan enkel sak kan göra mig lite gladare än vad jag redan är eller helt enkelt direkt till 10 från 0 på humörskalan. Amazazing.



Paddlingshelgen var förresten grym, har haft jätteroligt. Tror att vi paddlade 4 mil allt som allt. Dock blev jag uppäten av myggor och tydligen är jag även allergisk mot myggbett, så betten svullnade. Inte lika roligt.

Nu är jag hungrig, hej!

i will stay here















jag & 8 grabbar

Så såg kvällen ut igår, haha.
Vi grillade vid Saltan och spelade sen volleyboll (jag spelade ytterst lite måste jag tillägga). Inte lätt med så tävlingsinriktade killar alltså! ;)
Trevlig kväll i alla fall.

I helgen blir det Stockamöllan för min del. Vi ska paddla, grilla, tälta och paddla some more. Som jag har längtat!

oh how i love those dancing days

Lätt soundtracket för min sommar. Och Timbuktu.



summer sun

Har latat mig på stranden idag med mannen min och
ikväll blir det Abbekås. Kan knappt ha det bättre!


när min syster var hemma ♥



häur siddor jaug

Hämtade nyss Calle på stationen då han har varit i Roskilde i över en vecka, övernice anser jag. Skönt att ha honom hemma igen.
Men nu har jag bäddat ner mig i sängen med det bästa chokladet när man är sjuk och tänkte titta på någon film. Söndagar är så bra ändå.


BBBBBABES

HEJ! Jag har blivit lite sjuk, men vad gör det när det är öja ikväll?! Först återförening med lite klasskompisar hemma hos Elvira, sedan ut på äventyr. Känner på mig att kvällen kommer bli vansinnigt rolig!


RSS 2.0